Referenties


Le Toison d'Or Project in maak


Le Toison d'Or

PROWINKO - 71 Appartments

With its innovative design, Le Toison d’Or cleverly mixes residential units with retail and also offers a spacious courtyard, two nurseries and an underground parking.

The driving force behind our kitchens is a passion for reinventing space time and again. Liedssen stays true to its values of creativity and audacity crafting this unique project designed by UNStudio, a world-renowend architectural design studio. The curves of the kitchen elements blend harmoniously with the context of the outside building elements. The finest materials combined with a custom-made hood and ceiling flow through the space to create a unique living experience.

OREE GARDENS: Fazantenparklaan, BXL Project in maak

TOP
OREE GARDENS: Fazantenparklaan, BXL

Compagnie het Zoute/Kairos

Orée Gardens is een stijlvol complex met 44 wooneenheden, in 6 bouwlagen. De oppervlakte per appartement varieert van ca. 70 tot 240m². Onder het gebouw bevinden zich individuele bergingen en 64 afzonderlijke parkingmogelijkheden. Elke woning beschikt over een ruim terras of een tuin.

Orée Gardens’ architectuur schenkt bijzondere aandacht aan: lichtinval, wijdse uitzichten op de groene omgeving, optimale ruimte invulling en veiligheid.

De inrichting van uitzonderlijke kwaliteit, is het resultaat van onze samenwerking met binnenhuisarchitecten Delacroix & Friant. Dit staaltje sterke architectuur, schept een authentieke sfeer met hedendaags design en brengt tijdloze klassewoningen in rust en ruimte.

PASSACAILLE : Kernstraat, BXL - 80 appartementen Project in maak

TOP
PASSACAILLE : Kernstraat, BXL - 80 appartementen

EGTA

De residentie "Passacaille" wordt op de site van de Prins Albert kazerne gebouwd, waar in 1896 de kazerne van de wacht van het Koninklijk Paleis oorspronkelijk stond. Deze werd grotendeels verwoest in de late jaren '70. Alleen blijft de mess van de officieren over in de Karmelietenstraat.

De architectuur is in het geheel sober en modern: de nabijheid van de oude militaire gebouwen en het Egmontpaleis, onder andere, vereisen eenvoud in de buurt van deze gebouwen met sterk karakter. De constructies worden in vierkant rond een grote binnenplaats gebouwd.

PORTICI : Martelarenplein, BXL - 21 appartementen

TOP
PORTICI : Martelarenplein, BXL - 21 appartementen

DEKA

Gelegen In hartje Brussel en dicht bij de mooiste monumenten, deze ontwikkeling van meer dan 20 appartementen geniet van een onberispelijke afwerking en een prestigieuze ligging op het Martelarenplein. De appartementen mengen perfect de charmes van oud en modern en bezitten meestal een eigen terras. Ondergrondse parkings vervolledigen dit project. Geniet van een exclusieve woning in de directe omgeving van de Grote Markt, de Beurs, de Munt en het Centraal Station.

SOGERIM

TOP

VILLA MEDICI: J. Césarlaan BXL - 14 appartementen

VILLA D'ESTE: Van den Driesschelaan, BXL - 7 appartementen

RESIDENCE MARGAUX: Van den Driesschelaan - 8 appartementen

FAIRWAY - 11 appartementen

IMPE

TOP

Résidence du Cèdre : H De Brouckèrelaan - 5 appartementen

GILLON

TOP

Avenue Van Den Driesche, BXL - 17 appartementen


BELISOL Group

TOP

TERASSE DE STOCKEL : Hockeylaan, BXL - 36 appartementen

EA:
 Eléonorelaan, BXL - 13 appartementen

EGTA

TOP

Avenue Louise, BXL - 9 apartments

FORTIS REAL ESTATE

TOP
Mustangdreef - 8 huizen

IMMOMILLS LOUIS DE WAELE

TOP

Vivier d’Oie, BXL - 6 appartementen

Arlonstraat, BXL - 12 appartementen

SA ARMEE

TOP

Legerlaan, BXL - 10 appartementen


AMART (EPB)

TOP

Spa straat, BXL - 37 appartementen

Copyright © 2021 N.V. Liedssen S.A. - All rights reserved. Sitemap

ImageFields