Over ons / Terug in de tijd


Terug in de tijd

We zeggen en schrijven 1976. Aynard de Liedekerke legt zich toe op de invoer van Oostenrijkse keukens. Zijn bedrijf groeit en hij wordt al snel de grootste exportklant. Kwaliteit, gepersonaliseerde producten en een onberispelijke service vormen de pijlers van zijn succes.

Om nog beter in te spelen op de verwachtingen van zijn cliënteel, beslist hij in 1982 zijn eigen productieatelier aan te kopen en te vestigen in Zaventem.

Hij werkt samen met enkele gerenommeerde architecten en al snel verwerft liedssen zijn eerste adelbrieven in termen van innovatie en design.

1995 is het jaar van een nieuwe kentering in het verhaal van liedssen, met de bouw van de productie-eenheid in Rotselaar, nabij Leuven. Daar worden ambachtelijke technieken gekoppeld aan spitstechnologie.

Het bedrijf gaat continu op zoek naar innovatie en was onder meer een pionier in het gebruik van materialen zoals Corian in keukens.

Onze filosofie

TOP

Sinds 1976 volgen we resoluut ons eigen pad. Wij blijven trouw aan onze filosofie en zijn aanhanger van de kunst van het maatwerk. liedssen-keukens zijn uniek. Ze zijn de vrucht van een continu streven naar uitmuntendheid en van de buitengewone inzet van een team dat zich schaart rond eenzelfde passie.

Lef, creativiteit, innovatie en oog voor detail vormen de hoekstenen van de liedssen-manufactuur.

Waarom maatwerk?

TOP
Waarom maatwerk?

De redenen om een maatproduct te verkiezen boven een modulair aanbod zijn legio. Wij verkopen niet zomaar keukens, wel projecten waarin keuken en leefruimte naadloos in elkaar overgaan. Wij streven ernaar een wereld te creëren waar de klant thuiskomt, een wereld die aansluit bij zijn persoonlijkheid.

Het ontwerp van uw keuken verloopt bij ons – van bij het eerste gesprek tot de eindoplevering – via één enkele gesprekspartner die u tijdens het hele proces begeleidt. Deze aanpak staat garant voor een nauwkeurige opvolging en een perfecte uitvoering.

Modulaire merken kunnen u van dienst zijn tot op een bepaald punt. U kunt kiezen voor bepaalde materialen, afwerkingen en technische oplossingen, maar uw keuze blijft hoe dan ook beperkt tot het aanbod in de catalogus.

Een project op maat werkt anders. Elke pennentrek, elk detail, elke technische oplossing wordt uitgekiend. Bij ons kunt u voor uw keuken en leefruimte kiezen uit een eindeloze waaier van mogelijkheden, tot ze naadloos aansluit bij wat u verlangt en nodig hebt. Een perfect geïntegreerd geheel waarin alles wordt onderworpen aan een denkoefening. Die oefening moet finaal resulteren in de meest esthetische en functionele oplossing binnen de beschikbare ruimte.

Ons team zet al zijn expertise en ervaring in om samen met u een project uit te werken dat uw leven van elke dag een nieuwe invulling zal geven.

Quality & Service

TOP
Quality & Service

A constant culture of excellence – since 1976.

Quality development starts with careful selection of materials, components and finished products. Every of our finished product is verified with physical and mechanical test by our quality controller before leaving the manufacture.

At liedssen we are confident in the quality we build. This is why all of our finished products are covered by a five-year guarantee against defects.

Service après vente
Partenaire Siemens studio line +Premium partner Gaggenau

Copyright © 2021 N.V. Liedssen S.A. - All rights reserved. Sitemap

ImageFields